Palvelut

Tulen mielelläni mihin tahansa pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Nurmijärvi, Kerava, Tuusula, Järvenpää, Sipoo) ilman lisäkuluja. Tätä kauemmas matkakulut lisätään (km-korvaus 0,43€/km).

Etävalmennus

Helppoa ja vaivatonta!

Kuvaa vain lyöntisi (jo peruspuhelin kuvaa riittävällä laadulla!), lähetä video ja saat tarkan analyysin sekä treeniohjeet muutamassa päivässä.

Lyönnin tekniset kuvaukset eivät välttämättä avaudu helposti, jos et ole ollut pitkään lajivalmennuksessa mukana – siksi käytän raportin apuna paljon kuvia ja videoklippejä. Vastaan mielelläni myös kysymyksiin ja keskustelen samat asiat selviksi joko puhelimitse tai pikaviestinten välityksellä (whattsapp, FB messenger etc).

Raportin jälkeen vuorossa on ahkera harjoittelu. Mikään analyysi tai raportti ei paranna lyöntiäsi ilman omatoimista harjoittelua!

Sopivan ajan kuluttua kannattaa tsekkauttaa lyönnin tilanne uudelleen. Tämä voi olla muutaman viikon tai kuukauden kuluttua riippuen harjoitusmäärästäsi. Tilaa uusi lyöntianalyysi – tai halutessasi jo alunperin lyöntivalmennuspaketti, jossa harjoitusten seuranta on jo mukana.

Taktisessa analyysissä käsittelen yhden kokonaisen pelin. Pyrin löytämään pelaajan/peliparin ”oman pelin” kannalta olennaiset asiat, jotka pätevät kaikkia vastustajia vastaan, enkä keskity vastaamaan kysymykseen ”mitä tässä pelissä olisi kannattanut tehdä?” Pilkon pelin tapahtumat eri taktisiin tilanteisiin (syöttö, vastaanotto, täyshyökkäys, rakentava hyökkäys, neutraali, hallittu puolustus, hallitsematon puolustus) ja tarkastelen kussakin tehtyjä lyöntivalintoja optimaalisen pelin kannalta.

Huomaa, että taktinen analyysi on vaatii paljon aikaa, kun pelin tilanteita täytyy pysäyttää ja kelata edestakaisin useita kertoja, jotta kokonaiskuva ja niihin johtavat tilanteet selviäisivät. Tämä vaikuttaa paitsi hintaan myös toimitusaikaan. Normaalisti pystyn työstämään raportin valmiiksi muutaman päivän sisällä.

Etävalmennuksen tuotteet:

 • Lyöntianalyysi (tekninen) yksi lyönti, sis. treeniohjeet 50€
 • Lyöntivalmennusjakso (tekninen), sis. analyysin, treeniohjeet, yhdessä sovitun harjoitusaikataulun sekä loppuanalyysin harjoituskauden päättyessä 100€
 • Taktinen analyysi (yksi peli), sis. treeniohjeet 80€
 • Taktinen valmennusjakso, sis. yhden pelin taktisen analyysin, treeniohjeet sekä yhden yhdessä valitun taktisen osa-alueen harjoituksen seurannan ja loppuanalyysin 150€
 • Täysi pelaaja-analyysi: 400€ (tuotteet erikseen 1030€)
  • 10 lyönnin analyysi
  • liikkumistekniikka
  • eri pelimuotojen taktinen analyysi (max. 6 peliä)

Yksilövalmennus

Harjoitussetti fyysisesti samalla kentällä. Valmennettavana voit olla yksin, kaverin (nelinpeliparin) kanssa tai jopa neljästään. Tehokkain vaihtoehto on 1-2 valmennettavan kanssa.

Hinta 50€/h

Hintaan sisältyvät valmennus ja pallot, mutta ei kenttämaksuja. Tarvittaessa voin varata myös kentän, jolloin sen hinta lisätään em. summaan.

Kurssit

Työyhteisön liikuntapäivä? Sulkapallokerholle uutta virtaa? Polttareihin liikunnallista ohjelmaa? Onnistuu!

Sovitaan hyvä hinta tapauskohtaisesti – hintaan vaikuttavia tekijöitä on niin paljon (ajankohta, henkilömäärä, lainamailojen määrä, kenttämäärä jne).

Esimerkki toteutuneesta tyhy-tapahtumasta: 10 hlö, 2h, 3 kenttää kaupallisessa hallissa arkipäivänä klo 12-14, pallot ja lainamailat mukana => hinta yht. 250€.

Leirit

Sulkapalloleirit seuroille. Leiripäivien aikana voidaan pyörittää useampaa eritasoista ryhmää tai järjestää erillistä koulutusta valmentajille.

Hinta alk. 190€/päivä

Referenssit: Suomen Sulkapalloliitto, Badminton United (Östersundom IF), Savon Sulka, Willimiehen Sulka, Kouvolan Sulkapalloseura, Toholammin Urheilijat, Sulkasato Iisalmi, Mansen Sulka, Academic Badminton Club (Brno, CZE), Badminton FSpS MU (Brno, CZE), Badminton Europe Summer School

Kilpailujen järjestäminen

Olen ollut mukana järjestämässä suuria kilpailuja 2000-luvun taitteesta alkaen, esin kynän, paperin ja TURAS-ohjelman kanssa sekä sittemmin Excelin ja Badminton Tournament Plannerin kanssa. Pystyn luomaan sujuvan aikataulutuksen haastavimpiinkin kilpailuihin.

Suurimmat aikatauluttamani kisat ovat olleet yli 300 pelaajan Finnish Juniorit (2008 ja 2012), samoin ÖIF:n eliiteissä oli vielä vuosituhannen alussa pitkälti yli 300 pelaajaa. Vaikeimmin hallittavia ovat kuitenkin pienemmät kilpailut, joissa pelataan ilman rajoituksia kaikkia mahdollisia yleisiä luokkia, eri ikäluokkia ja niiden yhdistelmiä. Parhaan mahdollisen lopputuloksen saamiseksi pelaajia on käytävä läpi kärsivällisesti yksilötasolla. Kokemus auttaa löytämään toimivat ratkaisut nopeasti.

Voin hoitaa kilpailun valmistelutyöt aikataulutuksesta arvontaan yhteistyössä ylituomarin kanssa. Tämän jälkeen kilpailun vieminen läpi sujuu mukavasti. Halutessanne voin tulla myös paikan päälle viemään kilpailun pyörittämisen läpi loppuun saakka. Sovitaan tarkka hinta tapauskohtaisesti kisan koon ja muiden tekijöiden mukaan.

Esimerkki:

162 pelaajaa, 199 starttia, 241 ottelua

Tähtikisa em. osanottajamäärillä, aikataulutus ja kisan ylläpito kisaa edeltävään perjantaihin saakka => hinta 372€